De ideale badkamer met Knauf

De ene particuliere klant is de ander niet. Dat merk je in gesprek en de inrichting van de woning: zoveel mensen, zoveel wensen. Ook deze 10 opvallende badkamers bewijzen dat iedereen zo zijn eigen smaak en ideeën heeft. Met goed productadvies kun je daar slim op inspelen! In deze nieuwsbrief vertellen we je over de thema’s en Knauf producten voor in de badkamer. Nieuwsgierig naar de 10 opvallende badkamers?

Deel jouw badkamerklus met #inbadmetknauf

Meer info

 

Volg een gratis training op de Knauf Akademie 

Overzicht

 

Sterke actie Betokontakt en Spraykontakt

Meer info

 

In contact met andere klussers?

Stel je voor: een website waar je je vragen kunt stellen én snel antwoord krijgt, van Knauf of andere vakmannen. Waar je mooie projecten kunt delen. Waar je ervaringen kunt uitwisselen met vakgenoten. Zou je daar gebruik van maken?

 

Ja
Nee

Veel te kiezen in de badkamer

Bij een badkamerverbouwing denkt men vaak aan de mooie douchekraan, het luxe ligbad en de kleur tegels. De zichtbare zaken. Er is echter méér te kiezen. Zaken die niet direct zichtbaar zijn, maar wél het comfort kunnen verhogen. Vergelijk de Knauf producten voor in de badkamer en adviseer jouw klant.

 

Vergelijk direct

Bewoner wil schimmel in de woning aanpakken

Vocht en schimmels zijn een veelvoorkomend probleem in badkamers.  Deze plekken zien er niet alleen lelijk uit, ze zijn ook schadelijk voor de gezondheid. Voor veel mensen een reden om de badkamer aan te pakken. Wat jij kunt doen?  

 

Kies schimmelwerend

Een dag op pad met Theo

Theo Jansen heeft een klusbedrijf. In deze reportage zien we hem aan het werk in een appartement, waar hij in de badkamer een leiding wegwerkt met Knauf Klick Board. De eerste keer dat hij met dit materiaal aan de slag gaat. Hoe ervaart hij het werken met dit nieuwe product van Knauf?

 

Fotoreportage

Wat kiezen Knauf collega’s in de badkamer

Dat het ene product niet per se beter is dan het ander, dat laten de badkamerverbouwingen van Bauke Geuzenbroek (Marketmanager) en Angelo Roomenburg (Technisch adviseur) wel zien. Beiden verbouwen hun badkamer en kiezen natuurlijk Knauf producten. Welke producten zij kiezen en waarom? Lees snel verder!

 

Dit kiest Knauf

Lage stookkosten en eigentijdse uitstraling

Het is lente en daarmee is het buitenpleisterseizoen weer van start. We kunnen weer volop aan de slag met Knauf Skin. Daarmee realiseer je een goed geïsoleerde gevel mét fraaie afwerking naar eigen smaak, zoals deze villa in Maasland.

 

Bekijk het project