Een dag op pad met Jan Strohscheidt (75!)

Al 40 jaar werkt Jan Strohscheidt als blokkenbouwer. We gingen een dag op pad met Jan en vroegen hem het hemd van zijn lijf. Benieuwd hoeveel personeel Jan ooit in dienst had? Of hoe hij fit blijft?

Stucmasters de ontknoping!

Deze week is het alweer tijd voor de grote ontknoping: wie is dé stucmaster van 2017? Een spannende laatste stucbattle staat donderdag voor je klaar! Roep jij al vanaf de eerste aflevering “ik kan dit beter”? Schrijf je dan nu in voor Stucmasters 2018! Benieuwd naar de laatste aflevering? Houd onze Facebookpagina in de gaten of download de app van NXtv! 

 

Schrijf je in!

Gipswijzer

Weet jij welk voorstrijkmiddel je gebruikt bij een vervuilde ondergrond? Check de gipswijzer voor het antwoord! In 4 stappen weet je welke gips en voorstrijk ideaal zijn voor jouw klus. Wist je dat de gipswijzer nu ook in het Turks en Pools beschikbaar is? Samen voor het beste resultaat!

 

Check de gipswijzer

Pak het belastingvoordeel en schaf een gipsspuitmachine aan

Je lichaam ontlasten en een belastingvoordeel meepakken? Schaf een PFT-Gipsspuitmachine aan van Knauf en maak gebruik van de investeringsaftrek 2017. Benieuwd hoe dit zit? 

 

Meer informatie

Hechtingsgarantie met KnaufZeker

Jouw vakmanschap tot zijn recht laat komen en jouw klant een prachtig eindresultaat mét hechtingsgarantie? Bekijk de filmpjes van KnaufZeker en ontdek wat de voordelen voor jou én jouw klant zijn!

 

Lees meer