Een sterke wand tegen inbraak

Steeds vaker zijn opdrachtgevers op zoek naar een wand die ongenode gasten buiten de deur houdt. Knauf kan voor dit soort verzoeken het Knauf Security Board leveren. Een staalversterkte gipsplaat voor inbraakwerende wanden. Een praktische combinatie van gipsplaat en staalplaat in één product. Met handzame afmetingen van 600x2400 mm voor een makkelijke verwerking, zowel verticaal als horizontaal.

Een dag op pad met Nick Veenstra

Nick werkt al 20 jaar bij ASM Afbouw. We gingen een dag op pad met Nick en vroegen hem het hemd van zijn lijf. Momenteel is hij bezig met een groot renovatieproject van een verzorgingstehuis. Benieuwd waar hij op een dag mee te maken krijgt en welke oplossingen hij gebruikt? 

 

Benieuwd hoe Nick te werk gaat

Winnaar ARC17

Hoge eisen aan duurzaamheid en veiligheid stonden centraal bij de renovatie van het voormalige VROM-gebouw aan de Rijnstraat in Den Haag. Met een aantal gespecialiseerde wanden leverde Knauf een belangrijke bijdrage aan de winnaar van de ARC17 Architectuur Award.

 

Bekijk de bijdrage van Knauf

Fijne feestdagen!

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en wensen jullie een gelukkig en succesvol 2018!