Bouwpraat Stukadoors
maart 2018

Fotoreportage. Een dag op pad met Stan

Stan is leerlingstukadoor en deed mee met Stucmasters. Vandaag is hij een werk aan het voorbereiden, om de volgende dag aan de slag te kunnen met de gipsspuitmachine. Bekijk hoe hij dat aanpakt.

Bekijk de foto’s

Doe Maar Duurzaam

In het RTL 7-programma vertelden Knauf-collega’s Claudia en Niels over de bijdrage van Knauf aan duurzaam bouwen met buitengevelisolatie. 

Bekijk de video in 1 minuut

Onderhoud van de woning: kansen voor de vakman!

Het is druk in de bouw, we komen handen tekort. Zet deze trend zich door? En welk onderhoud of renovatie zijn consumenten van plan aan te pakken? We hebben de highlights uit het onderzoek ‘Woonkennis’ voor je samengevat.

Bekijk de populairste klussen

Gezocht: mensen met een mening

Wat vind jij van onze website? Kan je altijd vinden wat je zoekt? Mis je informatie? We horen graag jouw mening! Op maandagmiddag 26 maart nodigen we je uit op de Knauf Akademie.

Meer weten of direct aanmelden

Wie heb ik aan de lijn?

Heb je een technische vraag? Dan kan je altijd contact opnemen met onze helpdesk. Onze Richard heeft zelf 20 jaar als stukadoor gewerkt en kent onze systemen door en door. De ideale man voor een antwoord op jouw vraag!

Maak kennis met Richard

Trainingen in de Knauf Akademie

Wil je meer weten over toepassing van cementgebonden pleisters, leren over de basis van gips of een training op maat? Kom naar de Knauf Akademie!

  • Jaarlijks volgen zo’n 1.000 mensen een training bij de Knauf Akademie 
  • Deelnemers geven de trainingen gemiddeld het rapportcijfer 8,5 
  • Alle trainers komen uit de bouw en zijn specialist in hun vakgebied 
  • De trainingen van Knauf zijn door Koninklijke Hibin erkend 
Bekijk het aanbod