Circulair bouwen: voorwaarde voor de ideale leefomgeving

Circulair bouwen wordt vaak genoemd als sleutel tot een duurzamere toekomst. Wat is circulair bouwen precies en wat betekent het voor een bouwproces? Lees alles over de verschillende aspecten van circulariteit en de gevolgen voor de manier waarop we bouwen.

Lees meer

Knauf introduceert het Hybride Circulair Wandsysteem

Circulair bouwen, Knauf neemt hierin het voortouw met het introduceren van het eerste Hybride Circulair wandsysteem. In het Knauf Hybride Circulair wandsysteem vormen nieuwe en gebruikte gipskartonplaten een duurzame nieuwe scheidingswand met zeer goede prestaties. Kom alles te weten over dit wandsysteem via onderstaande button.

Meer informatie

Knauf Akademie: Trainingen Droge Afbouwsystemen

Wist je dat onze Akademie speciale avondtrainingen verzorgt voor de Droge Afbouw? In het theoriegedeelte kom je alles te weten over de basiskenmerken van gips. Daarna word in het praktijkgedeelte gewerkt met diverse materialen, gereedschappen en hulpmiddelen en wordt de toepassing hiervan gedemonstreerd. Aanmelden kan via onderstaande button. Wij verzorgen ook trainingen op maat en op locatie. In overleg bepalen we dan de inhoud, het tijdsstip en duur van de training. Neem voor meer informatie contact op met de Commercieel Technisch Adviseur uit jouw regio via knauf.nl/adviseurs

Bekijk de trainingen

Stieltjesweg in Delft

Hoe bouw je razendsnel 500 nieuwe studentenwoningen? Met slimme oplossingen, maatwerk en een strakke planning! Lees gauw hoe Knauf heeft bijgedragen aan dit mooie project in Delft.

Bekijk het project

Gezocht: mensen met een mening

Wat vind jij van onze website? Kan je altijd vinden wat je zoekt? Mis je informatie? We horen graag jouw mening! Op maandagmiddag 26 maart nodigen we je uit op de Knauf Akademie.

Meer weten of direct aanmelden