Bouwpraat Stukadoors
mei 2018

Nieuw in de natte ruimte: NR 330 cementpleister

  • Glad af te werken 
  • Na 4 uur overtegelbaar 
  • Voordelig geprijsd
Bekijk alle voordelen

Op pad met stukadoor René Glas

René heeft bijna alle producten van Knauf al wel gehad, maar dit is de eerste keer dat hij met de MP 75 Diamant werkt. Hij deelt tips en foto’s van zijn dag.

Bekijk foto's en tips

Turbooo! Nieuwe Ritmo L Turbo

De Ritmo L Turbo is de snellere opvolger van de Ritmo L. De opbrengst is maar liefst 40% hoger en daarmee vergelijkbaar met een G4-machine, echter is ‘ie 2x zo licht en dus eenvoudig door één man te bedienen. Ook nieuw is de opzetbak, die standaard wordt meegeleverd. En er passen 4 zakken in, zodat je minder snel hoeft bij te vullen. Bekijk de technische specificaties, demo-middagen én de snelle instructievideo.

Meer informatie

Stucbaas

Stucbaas ondersteunt het werk van stukadoors, door jou te koppelen aan mooi en goedbetaald werk. Daarnaast biedt stucbaas verschillende services waaruit jij kan kiezen. Denk aan het maken van offertes, voorbereidend werk zoals afplakken en voorstrijken, maar ook zichtbaarheid en promotie van jouw werk. Dat kost jou als stukadoor niets, stucbaas doet niet aan leadvergoedingen of abonnementen. Bij stucbaas ben jij de stucbaas!

Knauf ondersteunt stucbaas, omdat we vinden dat stucwerk een goede prijs en een goed imago verdient! We zijn benieuwd wat je van stucbaas vindt. Bekijk de website eens en stuur jouw reactie, positief of negatief, naar stucbaas.

Naar stucbaas

Geef je reactie

Getest en gevonden

Stukadoors hebben samen met ons de website getest. En wat bleek? De zoekfunctie wordt heel vaak gebruikt! Daar kunnen we nog wel het e.e.a. aan verbeteren en dat gaan we zeker doen! Waardoor je nog makkelijker op onze website kunt vinden wat je zoekt.