Nieuwsbrief montagebedrijven  
juli 2018    
       

Beste relatie,
Wij hebben weer een mooi mix van relevante informatie voor u verzameld. Hieronder kun je alles lezen over ons nieuwe online platform brandveiligheid, de voordelen van het gebruik van BoWall en wij vragen uw hulp voor het laten functioneren van het circulaire bouwsysteem. Veel leesplezier! 

         
Brandveiligheid

Voor Knauf heeft brandveiligheid de hoogste prioriteit. In ons assortiment voeren wij dan ook veel producten die hieraan een positieve bijdrage leveren. Om u nog beter van informatie te kunnen voorzien, hebben wij een online platform ontwikkeld over brandveiligheid. Hier vindt u veel informatie over dit onderwerp en ook over de brandveilige producten en systemen van Knauf.

> Platform Brandveiligheid

         
Maximale Flexibiliteit dankzij BoWall

In het Brabantse dorp Veen is een uniek woningconcept neergezet: Flex-homes. Een volledig flexibel en aanpasbaar woonconcept, waarbij tijdens de afbouwfase Knauf BoWall-wanden zijn gebruikt. Wil je meer weten over welke voordelen het gebruik van de slimme installatiewand BoWall heeft bij het ontwerp- en bouwproces? Lees dan het hele artikel over Flex-homes. 

> Artikel Flex-homes

Knauf Akademie

In de Knauf Akademie in Utrecht volg je (gratis) trainingen van professionals!

BRANDVEILIGHEIDSTRAINING
Schrijf u nu in

> Aanmelden

TRAINING OP MAAT
Informeer naar de mogelijkheden

> Contact

       
Actie Donorgebouwen gezocht!   

Voor de ontwikkeling van het Knauf hybride circulaire wandsysteem worden elementen uit oude gebouwen gehaald en modulair toegepast in nieuwe gebouwen. Om het circulaire systeem goed te laten functioneren hebben we wel donorgebouwen nodig.

Ken jij een donorgebouw waaruit we zo veel mogelijk bruikbaar materiaal kunnen ‘oogsten’? Lees dan verder en meld het gebouw bij ons aan.

> Aanmelden donorgebouw