Nieuwsbrief Stukadoors  
24 oktober 2018     
       

Beste stukadoor,
Van verbeterde voorstrijken tot een vernieuwd spaarprogramma en opgeloste zoutuitbloeiingen. Kortom, allemaal goed nieuws in deze editie van de Bouwpraat nieuwsbrief. En wist je dat je tegenwoordig met technische vragen ook bij ons terecht kunt via WhatsApp? Lees snel verder! 

         
Vernieuwde Betokontakt

Knauf Betokontakt is onlangs vernieuwd! Betokontakt heeft een hogere opbrengst, spettert minder en is VOC-vrij. Dit houdt in dat Betokontakt geen chemische stoffen bevat en dus fijner is om mee te werken. Daarnaast vind je de grootverpakkingen in een nieuwe rechthoekige emmer; handig voor de roller!

> Bekijk de voordelen

         
Knauf Extra: het vernieuwde spaarprogramma van Knauf

Je vindt niet langer waardecoupons onder de deksels van emmers voorstrijk, maar je kunt nu digitaal zegels sparen. Met Knauf Extra spaar je voor exclusieve (gratis) Knauf merchandise, zoals kleding en gereedschappen. Je spaart nu ook voor korting tot wel 70% op JBL-speakers.
Nog oude waardecoupons? Geen paniek, deze kun je tot eind 2018 inwisselen voor Knauf Extra zegels.

> Zo werkt Knauf Extra

Bouwpraat

Nieuws, achtergronden, acties en interessante artikelen. Je leest en ziet 't allemaal op Bouwpraat op onze website.

Exoskelet doorbraak in de bouw

> Naar knauf.nl/bouwpraat

WhatsApp met de Afdeling Techniek

> Naar knauf.nl/bouwpraat

       
NR330 AquaStuc Cementpleister   

Een snelle cementgebonden basispleister, speciaal voor natte ruimtes zoals badkamers, keukens, toiletten en garages. Hij kan zowel glad als met tegels (al na 4 uur!) afgewerkt worden. Intussen hebben al heel wat stukadoors deze nieuwe pleister geprobeerd. Ontdek wat zij ervan vinden!

> Bekijk de ervaringen van stukadoor Frans

       
StucMasters 2018:
wie smeert ‘m met de titel?
  

In dit online tv-programma laten stukadoors de veelzijdigheid van het vak zien. Het doel is jongeren te enthousiasmeren voor het vak. Met bekende Youtubers Bobbie Bodt en Kaj Gorgels, maken we het nóg aantrekkelijker voor jongeren om Stucmasters te bekijken.

> Elke donderdag een nieuwe aflevering

Knauf Akademie

In de Knauf Akademie in Utrecht volg je (gratis) trainingen van Knauf-professionals!

PFT Machinetechniek

> 7 november

       
Opgelost: zoutuitbloeiingen in gipsen   

In een aantal pleistergipsen van Knauf verschenen bij droging helaas zoutkristallen aan het oppervlak. We hebben er alles aan gedaan om dit op te lossen en het goede nieuws is dat de oorzaak gevonden is, de gipsen uitvoerig zijn getest en we je kunnen verzekeren dat dit probleem zich niet meer voordoet. We danken alle stukadoors voor het geduld en vertrouwen.

> Bekijk de 10 meeste gestelde vragen

Laat je stem horen

Ga jij NR330 AquaStuc cementpleister gebruiken?