Nieuwsbrief montagebedrijven  
17 december 2018    
       

Beste relatie,
Wij hebben weer een mooie mix van relevante informatie voor je verzameld. Hieronder kun je alles lezen over onze BIM wandenbibliotheek, het DUBOkeur voor onze circulaire wand en nog veel meer interessante zaken. Veel leesplezier!

         
Knauf Diensten:
onze nieuwe BIM wandenbibliotheek

Bij projecten is het prettig om snel inzicht te krijgen in hoeveelheden die je kunt gebruiken voor een nauwkeurige calculatie. Hiervoor kun je nu gebruik maken van onze BIM wandenbibliotheek. Bij alle wanden wordt elk profiel, gipsplaat, verstevigingshoek, isolatieplaat en raveling automatisch gegenereerd. Download de wandenbibliotheek, zodat je snel aan de slag kunt.

> Download de nieuwe bibliotheek

         
Knauf krijgt DUBOkeur® merk op Hybride Circulair Wandsysteem

Knauf voelt de verantwoordelijkheid om een structurele bijdrage te leveren aan de circulaire ambitie van Nederland. Wij hebben daarom aan het begin van dit jaar het Knauf Hybride Circulaire Wandsysteem geïntroduceerd. Dat dit wandsysteem met 25% lagere milieubelasting een duurzame keuze is, wordt bevestigd nu het DUBOkeur® merk is verkregen.

> Lees meer

       
Brandveiligheid advies   

Naast adviezen over de opbouw van wandsystemen, kan Knauf ook voorzien in het adviseren over oplossingen voor doorvoeren, aansluitingen, brandkleppen en andere aansluitingen in de wanden zonder verlies van brandwerendheid. Wij hebben een actuele database aan uitgewerkte details waarin diverse aansluitingen en doorvoeren staan uitgewerkt. 

> Lees er meer over op onze brandportal

       
Personeelstekort een probleem? Pak het slimmer aan!   

Er wordt al maanden over geschreven en het einde lijkt nog niet in zicht: het personeelstekort in de bouwsector. Er komen steeds meer klussen bij, terwijl de openstaande vacatures maar mondjesmaat gevuld worden. Dit is dan ook het moment om op zoek te gaan naar andere oplossingen, bijvoorbeeld door op een andere manier te werk te gaan. Kortom; hoe zorg jij ervoor dat het personeelstekort geen probleem meer oplevert? 

> Lees er alles over op Bouwpraat

       
Fijne feestdagen   

De Feestdagen staan alweer bijna voor de deur. De laatste loodjes van dit jaar. Wij wensen je een hele fijne Kerst en een fantastisch en succesvol 2019!

> Bekijk de video